Translate

20 Şubat 2018 Salı

MODANIN İÇİNDE SEÇTİĞİMİZ TARZLAR

                    Bir koşturma bir telaş...Bizim sektörle uğraşan herkesin başında. Yetişmesi gereken yeni sezon ürünleri. Her firmanın tarzları ve renkleri ayrı ayrı. Böyle de yapmak zorundalar. Çeşitlilik, müşteri potansiyelini arttırır böylece firmaların kar etmesini sağlar. Bu mantıkla biz de bu çeşitliliği sağlayarak yeni sezonumuzu açacağız. Bazısının sevdiği şeyi diğeri hiç sevmeyebilir. Bir de modanın içinde olan trendleri bazılarının kabullenmeleri daha zordur. 
 Bence kişinin kıyafeti kimliğinin önüne geçmemeli, modanın esiri olmamalı. Mesela bizim butiğimizin müdavimlerinden olan arkadaşım Hülya, leopar desenini çok sever. Elinden gelse bütün giysileri leopar desenli olacak. İşte bu bir tarz. Ben leoparı cok sevmememe ragmen    çeşitliliği sağlamak  ugruna  her türlü trendleri   kombinlememek lazım. İşte görüldüğü gibi herkesin tarzı ayrı, zevki ayrı. Boşuna dememişler, zevkler ve renkler tartışılmaz diye.
Asıl olan bütün bunların uyum içinde olmalarıdır. Şimdilerde  biz de yeni sezona bu çeşitlilikle  başlamaya çalışıyoruz .İlk önce butiğimizi  sonrada  www.yildizbutik.com  da yeni sezon başlıyacaktır      Ama  siz yinede son indirimi kaçırmayın derim.










Modanın içinde sevgi ile kalın.

Hiç yorum yok: