Translate

6 Şubat 2018 Salı

KARARSIZ OLMAK KÖTÜ

                          Akşam üstü 16:00 sularıydı.İçeri son derece kararsız olduğunu bildiğimiz bir  müşteri girdi. Bu kişi 22 senedir bize gelmeyi ihmal etmeyen ama hiç bir şey almayan biri. Takdir edersiniz ki; böylesi zor bir insanla uğraşmak hiç kolay değil.
İzmir'de bir düğün kokteyline katılacağını, şık bir kıyafet istediğini söyledi. Bu arada sabahtan beri de 6 tane alışveriş merkezinden hiç bir şey bulamadığını ve tek umudu olarak biz kalmışız . İlk önce bu sefer ne istediğini biliyor, belki işimiz daha kolay olabilir diye düşündüm. Ama ne mümkün ! Bir insan böylesi kararsız olursa onun için hayat çok zor.Ona kokteyl elbiselerini ve daha şık kıyafetleri gösterdik. Çünkü gideceği düğün bir lokalde idi. Bunların içinden yaklaşık 15 modeli deneyeceğini söyledi. Bu arada da spor mu yoksa uzun tuvalet tarzı mı bakayım diye de düşünmüyor değildi.
Anlayacağınız kafası karma karışık bir de sabahtan beri de baktığı ve denediği yüzlerce elbise. Kıyafetleri deniyor her birine yok kolu,yok boyu,yok yakası bir türlü teslim olamıyor. Saat 7:30 oldu o hala ne alacağına karar veremiyordu. Oysa 38-40 beden arasında bir vücuda sahip ve giydiklerinin % 80 iyi durmuştu. Ama o hala git gel akıllıydı. En sonunda bu akşam düşüneceğini ve daha sonra geleceğini söyledi. Bende  isterseniz www.yildizbutik.com dan bir daha kıyafetlere bakabileceğini söyledim. Kabus gibiydi. Tamam, bu bizim işimiz elbette ki  Ama o hayatını inanılmaz zorlaştırıyordu. Bir düşünsenize, herhangi bir şeyi almak için o mu,bu mu diye kafa patlatacaksınız ve bir türlü teslim olamayacaksınız.Bu tarz tiplere çok üzülüyorum. Bu konu için yardım alanlar bile oluyormuş. Eğer gerçekten faydasını görüyorlarsa onları kutlamak lazım. Çünkü bu her seferinde çekilecek bir çile değil.
Hayatta vereceğiniz  kararların size mutluluk getirmesi dileğiyle. İyi ve kolay seçimler







Hiç yorum yok: