Translate

15 Kasım 2013 Cuma

Evinizin Kıyafeti Dekorasyon





Sade giyinmeyi seven biri bile olsanız, kıyafetiniz karakterinizin bir yansımasıdır. Hele aksesuarlar...Üç kişiye ayni beyaz tshirt,kotu giydirseniz bile her biri aksesuarları, fuları, ayakkabısı ya da çantası ile farklı hale getirecektir.
  • Evlerimizde de aynısı geçerli aslında. Her ne kadar evler için ayni dekorasyon stilleri (kazulet gibi televizyon üniteleri ve amacına uygun kullanılmayan L koltuklar gibi) empoze edilmeye çalışılsa da, evlerimizin kıyafeti olan dekorasyon da karakterimizin bir yansıması. Bu sebeple çok beğendiğiniz popüler bir aksesuar, mobilya vb alacaksanız bile, onu kişiselleştirerek evinizi size özel hale getirebilirsiniz.
    Kişiselleştirmekten kasıt o L koltuğa en sevdiğiniz renk ya da desende ki yastığı koymak, standart bir rafa en son gittiğiniz seyahatten aldığınız bir objeyi yerleştirmek, hatta sevdiklerinizle çekilmiş bir fotoğrafı duvara asmak bile olabilir.
    Ev dekorasyonu ile kıyafetlerin bir başka ortak yönü de mekanınızı tanımak. Kendine yakışanı giymek bir kadının vücudunu iyi tanımasından geçer. Ona göre kusurlarını kapatır, iyi yönlerini ön plana çıkartır. Evlerde de mekanı tanımak ve mekana göre çözümler üretmek çok önemlidir. Minnacık bir salona kocaman koltuk takımı alırsanız geçecek yer olmaz ve görsel dengeyi yaratamadığınız için mekanı etkili kullanamamış olursunuz. Ya da az ışık alan yatak odanızı buz mavisine boyamaya kalkarsanız ışık almadığı için mavi çamurumsu bir griye dönüşecektir.
    Konuk Blog Yazarımız: Belin Alev http://dunya-kucuk.blogspot.com





Hiç yorum yok: